lördag 25 april 2009

Vårkänslor!


Å vad jag längtar!

Om ett par timmar är det dags för den årliga Lions stora loppmarknad. Jag har varit usel på både bloggning och loppis den senaste tiden men idag är det alltså både bot och bättring.

Livet rullar på med busiga barn tillika busig häst som är ytterst yster i vårvärmen.

Ja, vi har ju värme även om snön envisas med att ligga där den ligger, men om ett par veckor är den nog ett minne blott.

Just nu sitter jag och funderar över om jag ska ta en morgonpromenad för att minska på träningsvärken som kommer att infinna sig som ett brev på posten under dagen.
Jag fick nämligen ett infall igår kväll och var ute och sprang.
Katastrofalt vilken dålig springkondis jag har nu ska här börja tränas på allvar.

Nä nu ska jag ta en promenad innan familjen vaknar.

Förresten ni måste kolla in min fina nya bricka från London som min snälla syster köpte till mig när de var där för några veckor sedan.

Vi hörs snart igen...

fredag 10 april 2009

Glad Påsk på er!

Och så var det påsk igen! Tiden går fort när man har roligt, jag har faktiskt så roligt att jag inte hinner blogga längre. Fast jag kommer nog att avge rapporter då om sänder för att inte tappa kontakten helt med bloggvärlden.

Tyvärr har jag inga bilder på mitt senaste inköp som är en stor anledning till att jag inte hinner blogga.
Men om man säger så här är hon ungefär 176 cm i mankhöjd och ser mer ut som en dinoasurie än en sportig hopphäst så förstår ni alla att jag gått och blivit med häst.

Jag ska lägga ut bilder senare när jag har "pimpat" henne :-), måste först skala av ett pälslager som skulle göra vilken bisonoxe som helst avundsjuk.

Påsken kommer vi att tillbringa här hemma känns dumt att åka iväg och lämna nyförvärvet redan första tiden i andras händer.

Jag tänkte i alla fulla fall dela med mig av lite bilder här hemifrån, för det har förstås inte ännu förfallit helt trots hästinköpet, nä pyssla och fixa är ju en livsstil som jag verkligen inte vill vara utan.
Så här kommer lite favoritsaker...just nu.

Som sagt ha en skön påsk så ses vi snart igen!