lördag 29 augusti 2009

Sommaren sista loppis...

Regnet behagade ösa ner när jag och lill tjejen åkte in på loppis i morse. Helt utan förhoppningar men kände att jag behövde i alla fall ha besökt en lördagsloppis för att fynda den här sommaren. Jag har inte handlat i stort sett något på hela sommaren, har het enkelt varit urless på saker. Så jag har sålt en del istället men oj vad det borde röjas mer i uthuset.

MEN nu är det i alla fall så pass undanröjt och kastat att vi troligtvis kommer att kunna sitta där och elda i öppenspisen någon regnig kväll och grilla äpplen. Det är vad jag hoppas på i alla fall.

Ok tillbaka till morgonens loppis jag hittade faktiskt en ljuslykta som jag investerade hela 30 kronor i, och fick faktiskt lite pyssellust så jag gjorde om på köksbordet.Sen kom min snälla syster med pelargoner så de fick ett nytt hem i mitt köksfönster.

Skönt med lite färg tycker jag.

Nu ska jag göra ett litet ryck och åka och ha träningar i regnet, sen blir det myskväll med familjen i afton.

Sköt om er!

tisdag 4 augusti 2009

Visst var det så jag tänkte att det skulle bli......när jag och flickorna satte morotsfrön i våras.
Nu har vi skönheterna här, härligt orange, saftiga, krispiga och framförallt supergoda.

Hej förresten, här börjar jag skriva som om jag inte haft ett par månaders uppehåll. Jag hinner alltså inte blogga med allt som händer runt omkring mig, att både ha ett hus med renoveringsbehov, barn, häst som jag vill tävla med och trädgårdspyssel gör att tiden räcker inte till allt.

Men jag ska avge ett litet livstecken i alla fall. Här är lite bilder från tävlingarna i helgen då vi var i Överkalix. Uppstallningen.
På kvällen var det en miljon knott utanför boxarna med inga inuti tack och lov.

Det gick bra med tre placeringar på tre ridna klasser så jag är jättenöjd.
Nu ska vi iväg och handla då kylskåpet ekar tomt.

Vi hörs snart igen!