tisdag 2 mars 2010

Ett sakta uppvaknande...


Det kan vara en dödsryckning eller ett sakta uppvaknande, vad det än må vara så kommer här ett litet blogginlägg i sportlovstider.

Livet på Holmen ser ut ungefär som vanligt, jobb, hemmasysslor, hästen ska skötas och barnens aktiviteter ska hinnas med. Med andra ord är det här med att ha en blogg lite överkurs. Det är ju också så att med facebooks intåg i min vardag fanns det inte så mycket plats för bloggandet.

Idag fick jag dock ett litet ryck och piffade till det lite här hemma och då får man ju på en gång lite bloggvilja. Här lite mysiga saker på byrån i hallen.Men visst är det också så att inspirationen kommer nu med vårens första varma solstrålar, långa ljusa dagar med takdropp och... nä vänta nu, visst ivrade jag mig iväg en aning.
Jag menar förstås -28 grader kallt ELLER full snöstorm med iglobostad som följd.

Äsch, man ska inte klaga egentligen. Men visst längtar man nu bara efter att få börja gräva i jorden, sätta ut de första penséerna på bron för att sen hoppas på milda nätter.

För att inte tala om vårens växtmarknader och sena kvällar ute med jorddoft och stor spovs läten. Här kommer några bilder som kan få oss att drömma några månader framåt i tiden...


Nä nu ska jag och lilla fisen iväg till stallet. Även om jag skulle vilja utlova att fler inlägg kommer snart så är det inget jag kan garantera. Så tills vi ses igen...

TJINGELING!

5 kommentarer:

Mysiga lantliga ting sa...

Härligt Lea! =)
Såna bilder som du visar idag blir man iallafall pigg utav!
Drömde mig bort för en sekund medan snön viner utanför fönstret...

Vi ses snart igen!
Kram Johanna

Åsa sa...

Hej kompis!!

Så härliga bilder du bjuder på!
Tack dom behövs verkligen...
Närmare helgen har dom ju lovat sol och 5 grader kallt, låter underbart!
Ha en mysig fortsättning på ert sportlov.
Kram Åsa

Karin Lindström sa...

Hej Lea!

Vad jag blev glad för din hälsning! Det var så länge sen. Jasså du facebookar, det vägrar jag *ler*. Jag harju precis lärt mig bloggen, det blir för mycket teknik och tar tid, det går bara inte:)

Ja, vet du vad, vi har så mycket snö. Säkert 70 cm om inte mer. Idag är det -6° men solen strålar och fåglarna kvittrar så det går bra *skrattar*.

När jag ser dina bilder så hoppas jag verkligen inte våren dröjer alltför länge. Jag har ju tänkt ägna mig åt trädgården i år så då är det ju bra om det finns mycket tid.

Ha det så bra nu, många kramar till dig och vi ses snart igen hoppas jag!

Karin

Njut i din trädgård sa...

Guuuu så fina korgar!

Ha en go kväll!

Verran sa...

Vad roligt att hitta ett inlägg här - och ovanligt :) Välkommen tillbaka ut i bloggvärlden.